+11 123 456 7890 demomail@gmail.com

Ozonoterapie

Terapia cu ozon reprezinta un tratament revolutionar, cu actiuni de vindecare remarcabile.

Ozonoterapia trateaza si previne:

 • edemele inflamatorii- avand actiune bactericida,virucida si fungicida distruge bacteriile, virusii si fungii , tratand infectii cutanate, vaginale, stomotologice.

 • hepatita B si C- creste rezistenta organismului  in special a ficatului si rinichilor fata de efectul citostaticelor, reduce oxidarea excesiva tipica neoplaziilor si sporeste puterea sistemului imunitar de a lupta cu celulele canceroase, jucand un rol ajutator in tratamentul anticanceros

 • distruge bacteriile si virusurile

 • adjuvant in diabet, inclusiv asa numitul picior diabetic

 • nivelul crescut de toxicitate din organism avand efect detoxifiant

Ozonul, substanta 100% naturala, actioneaza direct in sange, dezinfectand totul datorita efectului sau bactericid, fungicid si virustatic. De asemenea  are un puternic efect revitalizant si trofic asupra organismului, reducand durerea acuta si cronica.

ozonoterapie

Autohemoterapie Minora

Autohemoterapia este o tehnica de tratament care presupune recoltarea sub ozon a unei cantitati de sange din vena pacientului si reinjectarea lui, totul intamplandu-se intr-o singura sedinta. Important de spus este faptul ca autohemoterapia functioneaza pe principiul autovaccinului.

Bunaoara, sangele recoltat are deja componente obisnuite, hormoni, anticorpi, saruri si minerale, dar si substante metabolice aparute in urma unor afectiuni acute sau cronice. Tocmai acestea stimuleaza productia de anticorpi si declanseaza mecanisme de reparare si regenerare, favorizand astfel vindecarea.

Acest tratament este folosit cu success in procesul de crestere a imunitatii, in cazul persoanelor cu depresie imunitara, carora le ridica brusc imunitatea. Se recolteaza o cantitate mica de sange, care se amesteca cu ozon si se injecteaza apoi intramuscular.  Procedura este foarte rapida, foarte comoda si putin dureroasa.

Pentru rezultate foarte bune se recomanda o serie  de 10-12 autohemoterapii minore dupa care ii recomandam o o pauza de cateva luni, timp in care se potenteaza efectul acestui tratament. In cazul pacientilor astfel tratati se vor vedea efectele imediat: ei nu-si mai trag nasul, nu mai lacrimeaza, nu mai au eruptii pe piele. Autohemoterapia are rezultate foarte bune pe eruptiile pe piele, eruptiile alergice, dermatitele, urticariile, rinitele alergice, acnee.
Care sunt beneficiile autohemoterapiei?

 • Schimba textura pielii, culoarea, sudoratia, elimina toxinele din piele;

 • Repara peretii vaselor de sange, conducand in mod direct la o mai buna circulatie;

 • Trateaza cu succes insuficienta venoasa, diabetul ;

 • Ajuta in procesul de slabire;

 • Trateaza contracturile musculare;

 • Reduce ridurile;

 • Creste imunitatea;

 • Trateaza dermatitele, urticariile, rinitele alergice.

Autohemoterapie Majora

Autohemoterapia majora este o metoda de a administra ozon in mod sistemic in organism. Se colecteaza intre 70 si 120 de mililitri de sange venos intr-un recipient steril, vidat si apoi se amesteca cu o cantitate similara de ozon. Concentratia ozonolui folosit (produs in cabinet de un generator special, fabricat in Germania) se stabileste de medic in functie de efectul dorit. Sticla cu sange ozonizat se intoarce cu capul in jos si se transforma intr-o perfuzie. Amestecul realizat va intra inapoi in circulatie pe acelasi traseu pe care a fost recoltat sangele, intr-un interval de 20-30 de minute. Totul este steril si se petrece in circuit inchis, astfel incat sangele sa nu intre in contact cu nimic altceva decat cu ozonul.

La ce foloseste Autohemoterapia Majora?

In primul rand, pentru o abordare sistemica, din punct de vedere medical, deoarece efectele ozonului se vor produce in tot corpul. Este vorba de efectul antiinflamator, imunomodulator, de relaxare musculara, de crestere a vascularizarii organelor vitale si a tesuturilor periferice, de metabolizare a glucozei din sange. Pacientii “clasici” pentru autohemoterapie majora se impart in doua grupe. Prima este a celor care sufera de anumite afectiunii: diabet, reumatism, afectiuni autoimune, cancer, hernii de disc. A doua este a celor care, desi din punct de vedere clinic sunt sanatosi, se confrunta cu anumite provocari: stress exagerat, oboseala cronica, insomnii, putere de concentrare scazuta, tinitus, ameteli constante.

Cum se explica efectele ozonului, obtinute prin Autohemoterapie Majora (AHM), pe care unii le-ar considera "magice"?

Ca de obicei, e vorba de mecanismele biochimice de actiune ale ozonului asupra celulelor din corpul uman. Prin autohemoterapia majora se induce un usor stres oxidativ asupra organismului. Ca si reactie imediata, stimuleaza corpul sa produca si sa creasca ulterior cantitatea de antioxidanti din circulatie. Prin efect direct al mesagerilor secunzi ai ozonului, creste eliberarea de oxigen din eritrocite , ceea ce duce la o mai buna vascularizare a organelor vitale. Creierul, ficatul, inima resimt astfel un aport crescut de oxigen, contracarand degenerarea sistemului circulator si respirator care apare odata cu inaintarea in varsta. De asemenea, aceasta eliberare de oxigen in tesuturi duce si la un proces de creare de noi vase de sange in teritoriile respective, ceea ce mai reduce din pierderea suferita in domeniul vascular din cauza imbatranirii. Printre beneficiile unei oxigenari mai bune se numara: tratarea insomniilor, cresterea rezistentei la efort, scaderea oboselii cauzate de stress, functionarea mult mai buna a ficatului (efect de detoxifiere hepatica).
Acest tratament nu este recomandat doar seniorilor, care se afla deja in tratament pentru o serie de afectiuni. Adultii sanatosi clinic il fac pentru a preveni anumite boli pentru care prezinta deja factori de risc: infarct miocardic, diabet zaharat, ciroza hepatica, colesterol crescut, accident vascular cerebral.
O sesiune completa consta, de obicei, in 12 sedinte de autohemoterapie, cate doua pe saptamana. Dupa aceea, la anumite intervale stabilite de medic, se fac sedinte de intretinere .

15 beneficii majore ale ozonoterapiei (Autohemoterapiei Majore) asupra organismului uman

 1. Administrarea amestecului de oxigen-ozon prin intermediul autohemoterapiei majore produce următoarele efecte în organismul uman.
 2. Stimularea producerii de leucocite – celulele albe ale sângelui responsabile de funcţia imunitară.
 3. Creşterea semnificativă a nivelului de oxien in sănge şi a randamentului de consum al acestuia pe o perioada îndelungată.
 4. Creşterea nivelului de interferoni – substanţe necesare în lupta cu viruşii şi celulele tumorale. În special creşte nivelul interferonului φ cu 400-900%.
 5. Stimularea secreţiei factorului de necroză tumorală TNF – substanţă de origine proteică cu proprietăţi antitumorale, citostatice şi de stimulare a sistemului imunitar.
 6. Stimularea creşterii nivelului de interleukină-2 (IL-2) din T limfocite. IL-2 este o glicoproteină care asigură o funcţie normală a sistemului imunitar în unele infecţii virale şi boli autoimune.
 7. Efect bactericid chiar şi în concentraţii mici asupra majorităţii speciilor de bacterii patogene. Spre deosebire de antibiotice nu induce fenomenul de rezistenţă.
 8. Efect fungicid asupra tuturor tipurilor de ciuperci, fungi (Candida), mucegai şi a sporilor acestora.
 9. Efect virustatic prin atacarea structurii reproductive a viruşilor.
 10. Efect antineoplazic prin inhibarea inmulţirii celulelor cancerose.
 11. Oxidarea şi eliminarea plăcilor ateromatoase de pe pereţii arterelor.
 12. Creşterea elasticităţii şi plasticităţii globulelor roşii şi a capacitatea de transport a oxigenului de către acestea.
 13. Accelerarea ciclului acidului citric în cadrul Cicluli Krebs – proces important pentru producţia de energie în organism.
 14. Creşte eficienţa sistemelor pro şi antioxidante în organism. Ozonul avînd rol de modulator al sitemelor pro- şi anti oxidante.
 15. Ameliorarea calităţilor reologice (fluidităţii) ale sângelui care la rândul său duce la diminuarea hipoxiei ţesuturilor.
 16. Modificarea reacţiei acido-bazice a organismului către una mai alcalină prin eliminarea acidului lactic.